o fundacji

Uczymy kompetencji przyszłości, prowadzimy ogólnopolskie bezpłatne programy edukacyjne dla szkół podstawowych i średnich. Nasze działania kierujemy również do wychowanków domów dziecka oraz mieszkańców mniejszych miejscowości.

edukujemy

W zakresie nowych technologii, poszerzamy świadomość ekologiczną oraz pomagamy w zrozumieniu i dostosowaniu się do wciąż zmieniającego się świata.

poznaj nas bliżej

Play Video

nasze projekty

Edukacyjny program rozwoju kompetencji technologicznych skierowany do młodych kobiet w wieku 18 – 25 lat realizowany od 2019 roku. Umożliwia im zdobycie kompetencji przyszłości, pozwala odnaleźć się w zdigitalizowanym i zmieniającym się świecie oraz daje realną możliwość zdobycia dobrze płatnej i ciekawej pracy.

Bezpłatny cykl warsztatów ekologicznych dla nauczycieli i nauczycielek szkół podstawowych oraz średnich z całej Polski. Program stworzony z myślą o osobach, którym bliska jest edukacja ekologiczna, które chcą zdobywać wiedzę, a następnie budować świadomość i docierać z informacjami dotyczącymi ekologii do młodego pokolenia.

Ogólnopolski projekt dotyczący bezpieczeństwa w sieci skierowany do nauczycielek i  nauczycieli oraz uczniów i uczennic szkół podstawowych i średnich z całej Polski. W ramach projektu zapraszamy nauczycieli na szkolenia BE.NET, podczas których omawiamy kluczowe aspekty bezpieczeństwa w sieci i kompetencji przyszłości oraz przekazujemy praktyczną wiedzę i narzędzia do pracy z uczniami.

Od początku wojny zebraliśmy ponad pół miliona na wsparcie obrony cywilnej. Organizujemy bezpłatne zajęcia robotyczne oraz przekazujemy komputery niezbędne do nauki dla dzieci z Ukrainy.

zespół fundacji

Paweł Przedpełski
Joanna Mańkiewicz

MISJA

Jesteśmy nowoczesną organizacją edukacyjną, w której uczymy jak rozwijać kompetencje przyszłości. Organizujemy wydarzenia, spotkania, szkolenia i konferencje z udziałem charyzmatycznych mówców i najlepszych światowych ekspertów. Pomagamy firmom budować cyfrową kulturę organizacyjną w oparciu o technologiczny mindset. Jesteśmy lokalnym ambasadorem Singularity Group.

DZIAŁALNOŚĆ

Prowadzi największe w Europie Speakers Office, które jest źródłem wiedzy, inspiracji i edukacji. Reprezentujemy największych i najbardziej cenionych w Europie mówców, wpływowych liderów biznesu, naukowców, światowych ekspertów z zakresu transformacji cyfrowych, innowacji i nowych technologii

sprawozdania roczne fundacji

statut fundacji