o Programie

1.

2.

3.

4. Kursy online do wyboru:

liczby

Edycje
Uczestniczek
Wolontariuszy

OPIEKUnowie PROJEKTU

Marta Woźnicka

Z wykształcenia ekonomistka po UW i UG. Autorka scenariuszy warsztatów i eventów kreatywnych, kilkudziesięciu e-booków i publikacji poświęconych animacji i pracy z młodzieżą. Wykładowca podczas szkoleń i seminariów dotyczących edukacji pozaformalnej. Certyfikowana trenerka Salto Youth. Instruktorka żeglarstwa. „Od 12 lat wspieram Fundacje tworząc programy warsztatów rozwojowych dla dzieci, młodzieży i dorosłych. Prowadzę szkolenia wzmacniające umiejętności manualne, społeczne w Polsce i za granicą. Mama na pełen etat. ” W Digital University koordynuje Programu Uniwersytet Sukcesu.

Paweł Przedpełski

Pasjonat pracy z młodzieżą. Od trzech lat poprzez media społecznościowe, spotkania na Discordzie i kursy on-line edukuje młodych i pomaga im znaleźć zawód, który idealnie do nich pasuje. Trener i mówca Maxwell Leadership Certified Team, specjalizujący się w tematach związanych z rozwojem, przywództwem i komunikacją – organizator licznych szkoleń, warsztatów i projektów w tym zakresie. W roku 2018 koordynator ogólnopolskiej kampanii “Chroń Dziecko!”, która dotarła do miliona rodziców, nauczycieli i pedagogów z edukacją w zakresie zjawisk związanych z cyberprzemocą. Współorganizator konferencji “Biznes z Wartościami” w Sejmie RP. Absolwent Politechniki Warszawskiej.

AMBASADORZY PROJEKTU

partnerzy