o Programie

1.

2.

3.

4. Kursy online do wyboru:

liczby

Edycje
Uczestniczek
Wolontariuszy

OPIEKUnowie PROJEKTU

Paweł Przedpełski

Pasjonat pracy z młodzieżą. Od trzech lat poprzez media społecznościowe, spotkania na Discordzie i kursy on-line edukuje młodych i pomaga im znaleźć zawód, który idealnie do nich pasuje. Trener i mówca Maxwell Leadership Certified Team, specjalizujący się w tematach związanych z rozwojem, przywództwem i komunikacją – organizator licznych szkoleń, warsztatów i projektów w tym zakresie. W roku 2018 koordynator ogólnopolskiej kampanii “Chroń Dziecko!”, która dotarła do miliona rodziców, nauczycieli i pedagogów z edukacją w zakresie zjawisk związanych z cyberprzemocą. Współorganizator konferencji “Biznes z Wartościami” w Sejmie RP. Absolwent Politechniki Warszawskiej.

Sława Duszyńska

Kulturoznawczyni i pedagożka z doświadczeniem nauczania i pomocy w adaptacji do nowych warunków dzieci, młodzieży i osób dorosłych w Polsce i za granicą. Była wychowawczynią siedmiolatków w Mołdawii i prowadziła kursy języka polskiego i kultury polskiej w Wietnamie dla studentów dwóch uniwersytetów z ramienia Narodowej Agencji Wymiany Akademickiej. Wspierała projekty promujące czytelnictwo, redagowała biuletyny, strony internetowe oraz media społecznościowe. Mieszkając w Indonezji organizowała szereg wydarzeń z zakresu dyplomacji publicznej i kulturalnej w Ambasadzie RP. Koordynowała projekt budujący społeczność wolontariuszy w Przedstawicielstwie Komisji Europejskiej w Warszawie, prowadząc spotkania dla młodzieży w całej Polsce. Jest fanką nowych technologii i starych filmów; w wolnym czasie testuje potrawy z całego świata. Z Fundacją Digital University związała się od 2022 roku.

AMBASADORZY PROJEKTU

partnerzy