stąd do

zobacz jak pomagamy

Największy w Polsce program stypendialny dla kobiet w wieku 18-25 lat. Daje możliwość zdobycia kompetencji przyszłości, odnalezienia się w cyfrowym i zmieniającym się świecie oraz realną możliwość zdobycia dobrze płatnej i ciekawej pracy w IT.

Ogólnopolski program edukacyjny dla szkół. Wspiera w realizacji edukacji ekologicznej i klimatycznej. Jego celem jest promowanie ekologicznych zachowań oraz zwiększanie świadomości o zmianach klimatu, znaczeniu bioróżnorodności i celach zrównoważonego rozwoju.

Ogólnopolski program edukacyjny dla szkółStanowi wsparcie edukacji cyfrowej oraz edukacji z zakresu doradztwa zawodowego. Dostarcza wiedzę i materiały edukacyjne w zakresie nowoczesnych technologii, sztucznej inteligencji, kompetencji i zawodów przyszłości oraz cyberbezpieczeństwa.

wsparcie dla ukrainy

Wspieramy działania na rzecz niepodległości Ukrainy i bezpiecznej aklimatyzacji dzieci ukraińskich w Polsce.

Play Video

misja fundacji

Fundacja Digital University działa od 2014 roku. Naszą misją jest wyrównywanie szans i edukacja w zakresie nowych technologii oraz kompetencji przyszłości. Dostarczamy najnowszą wiedzę w tych obszarach i pomagamy odnaleźć się w dynamicznie zmieniającym się świecie. Zależy nam na wzmacnianiu kompetencji przyszłości wśród społeczności szkolnych, dlatego nasze programy – Be.Eco i Be.Net, kierujemy do nauczycieli, dzieci i młodzieży. Poprzez program Uniwersytet Sukcesu podejmujemy działania wyrównujące szanse kobiet na rynku pracy w IT.

statystyki

Uczestniczek programu Uniwersytet Sukcesu